onsdag 9. september 2009Tittel: Lille Frøken Detektiv Tyven på ballettskolen
Forfattar: Carolyn Keene
Sidetal: 78
Boka handlar om: Nancy går på ballettskule. Balettskulen som Nancy går på skal ha Peter Pan-skodespel, men cden blir borte. Alle trur det er Bess som er tyven. Nancy skal finne ut av det.
Kva synest eg om denne boka: Boka er bare heilt fantastisk. Terningskast seks.

4 kommentarer:

 1. Hei! Så flott at du har begynt med leseblogg! Jeg er veldig glad i å lese, og begynte tidlig på Frøken Detektiv-bøkene...men da jeg var lita, hadde vi ikke Lille Frøken Detektiv.
  Den yngste jenta mi, som er 12 år, fikk noen bøker til 9-årsdagen som hun likte veldig godt, de er skrevet av Megan McDonald, og handler om ei jente som heter Judy Moody. Kan anbefales!

  SvarSlett
 2. Eg har ei datter på 8,5 år som helst ikkje vil lese bøker sjølv. Ho syns nesten alle bøker er for lange eller for kjedelege.

  Har du tips om kva eg bør kjøpe til henne?

  SvarSlett
 3. Så lurt at du har startet en leseblogg. Jeg kjenner ei jente som er like gammel som deg. Av og til så har jeg lyst til å kjøpe en bok i presang til henne, men jeg syns det er vanskelig å vite hvilke bøker ei jente på 9 år vil like. Nå kan jeg jo ta en titt på bloggen din når jeg er i tvil. Jenta jeg kjenner er glad i å danse. Siden du har gitt "Tyven på ballettskolen" så god omtale og karakter, så har jeg nå kjøpt den til henne. Takk for hjelpen :-)

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg synes det var en veldig god ide å skrive om bøkene du leser! Dette har jeg lyst å fortelle datteren min som er ni år- kanskje hun også har lyst å gjøre som deg!? Får vi lov å herme etter din ide!??
  Birgitte

  SvarSlett